Litteratur6000 - Litteraturoplevelser i Kolding

Har du en forfatter i maven?

Kolding skriver - En Facebookside for skriveglade
Kolding skriver er en lukket Facebookside, hvor skriveglade fra Kolding og omegn kan udveksle skrivetips og erfaringer samt bruge hinanden som uforpligtende netværk. Desuden deles informationer om aktuelle skrivekonkurrencer, skrivekurser, bogmesser, festivaler og relevante arrangementer i Kolding med mere. Gruppen er både for unge og voksne (ingen aldersgrænse). Find Kolding skriver HER. Vil du være med i gruppen, kan du bede om at blive medlem via Facebooksiden eller skrive til Karen Filskov på litt6000@gmail.com og få en invitation på mail.

Skrivegrupper
Har du lyst til at være med i en skrivegruppe, kan du søge efter andre interesserede via et opslag i Facebookgruppen Kolding skriver. Skrivegrupperne er små selvkørende grupper for eksempel indenfor prosa, lyrik, essays, journalistik, faglitteratur, børnelitteratur, erindringer, men det kan også være blandede genrer. Grupperne mødes efter behov.

Forfatterarrangementer
Til Litteratur6000's forfatterarrangementer er der som regel mulighed for at høre om forfatterens skriveproces.

Skrivekursus
Litteratur6000 afholder et endagsskrivekursus med en forfatter ca. en gang om året.

Hold øje med Litteratur6000’s program / hjemmeside / nyhedsbrev, hvor tid og sted for arrangementer og kurser annonceres.